Δευτέρα, Ιουλίου 04, 2005

Εξεταστική: backstage II

Το πρώτο μέρος είναι εδώ .

Γενικά αυτή η εξεταστική ήταν στην τσίτα.. μέρα παρά μέρα, κανά δυο μεταφορές μαθημάτων οπότε πάλι μέρα παρά μέρα, αλλά κατά τα άλλα καλά..

Ξέρετε τι σημαίνει το "ΑΝ" του ΑΝ club? Μέχρι τώρα είχα υπόψη μου το υποθετικό, αλλά στη Βιομηχανική παραγωγή έλεγε το εξής: Η νιτρική αμμωνία με ΤΝΤ αποτελεί το συνηθέστερο στρατιωτικό εκρηκτικό (ΑΝ).

Διαπίστωση: οι γείτονες είναι σταθεροί στις προτιμήσεις τους. Ο Μαζωνάκης παραμένει στην πρώτη θέση.


~~~~~~~~~~~HAVE FUN~~~~~~~~~~~~~

Θες να φωνάξεις δυνατά χωρίς να σε πάρουν όλοι χαμπάρι? π.χ.όταν βλέπεις τα θέματα στο αμφιθέατρο? Well, just scream!

Αν και υπάρχουν ακόμα καλύτεροι τρόποι να ξεδώσετε! Κι ο λόγος για τα extreme sports, όχι τόσο αυτά :) που θα τα βρείτε στο κέντρο της Αθήνας, αλλά σε απόσταση 45 λεπτών από την Αθήνα στο Αdventure Park για μια περιπέτεια στα ύψη! Ή κάπου ακόμα πιο κοντά, στο Ρέντη, στο MaDvil extreme park για περισσότερη δόση αδρεναλίνης! (το τελευταίο δυστυχώς δεν είναι ακόμη έτοιμο.. ακούγεται πάντως πολύ καλό για τα δεδομένα εδώ)

2 σχόλια:

  1. καλό το Madvil αλλά πίστεψέ με δεν συγκρίνεται με το Madcity (βλέπε Αθήνα), ακόμα πιο x-treme sport η αποφυγή ομπρελών και βρεγμένων που τρέχουν στον δρόμο, νομίζω το scream θα βοηθούσε πολύ...
    Πάντως θα συμφωνήσω στο πολύ καλό για να 'ναι αληθινό... ;)τι θα 'θελες να κάνεις από όλα αυτά;; Είμαι μεταξύ House running και Mega scad dive... Bungee jumping έχω κάνει και το προτιμώ με υγρό στοιχείο από κάτω όπως από τη γέφυρα της Χαλκίδας... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/7/05, 1:07 π.μ.

    Χμ... θέλω να κάνω κούνια-μπέλα (Mega swing) και Flying fox .. εναέριος extreme στίβος δεν κατάλαβα τι είναι ακριβώς.
    Άντε, το house running ok- καλύτερα θα 'ταν βέβαια κοιτώντας αυτό που αφήνεις- αλλά για mega scad dive μπα...!
    Αυτό που έχω κάνει είναι bynjee trampoline και αναρρίχηση σε πλαστικό βουνό στη θάλασσα :).Και θέλω σίγουρα να κάνω bunjee jumping, κατά προτίμηση όμως -όπως λες- στη Χαλκίδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή