Παρασκευή, Ιουνίου 10, 2005

Όχι προβατάκια, κάδους μέτραγα

Xαχα! Εδώ γελάμε!
Πάντα ήμουν των μικρών ωρών. Έτσι και χτες ξεκίνησα να διαβάζω μετά τις ..12:30 -εμ, αφού με ξεσηκώσατε καλά καλά για καφέ, μετά να συναντήσω κι εσένα που έφτασες, πέρασε η ώρα κι όχι τπτ άλλο, αλλά πρέπει να βγάζω 90σελ. κάθε μέρα μέχρι κ τη Δευτέρα. Πρέπει να ήταν κατά τη 1 όταν πρωτοάκουσα το "φορτηγάκι", ο λόγος για το απορριματοφόρο. Είχα το ραδιόφωνο όμως και δεν έδινα σημασία στους έξω ήχους.

[Στο Μελωδία, 2-4 βάζει ωραία επιλεγμένα τραγούδια. Να 'ναι καλά, είχα ζητήσει το "Σε θέλω" του Β.Παπακ. και το έβαλε προχτές. Πόσο καιρό είχα να το ακούσω. Απορώ πως και δεν είναι τόσο γνωστό..]

Διάβαζα, είναι κι ενδιαφέρον το μάθημα, μια χαρά, πέρασε η ώρα. Τέσσερις παρά έκλεισα το φως και ξάπλωσα. Ρε γμτ, μάλλον οι απεργίες της προηγούμενης βδομάδας φταίνε!.. όταν τύχαινε να ακούσω το φορτηγάκι ήξερα ότι η ώρα θα ήταν περίπου 5. Τώρα όμως είχε τρεις ώρες που ακουγόταν πέρα- δώθε και πάρε κι αυτόν τον κάδο και τον άλλο.. ανεβαίνει λίγο παραπάνω αλλά ξαναδυναμώνει ο ήχος γιατί έρχεται από την άλλη μεριά. (ακόμα δε μπορώ να καταλάβω το δρομολόγιό τους)
5:20 αρχίζουν τα πρώτα τιτιβίσματα, να και κάτι μελωδικό! Ακολουθούν πιο μετά οι 18ύρες (η δασκάλα τους στα μαθήματα φωνητικής είναι κουκουβάγια;)
Πάει, λάλησα κι εγώ.. (για να μην αναφέρω τα στοχαστικά ταξίδια που κάνω τέτοιες ώρες,χεχε)

14:00 Καλημέρα ;)


Υ.Γ.1: Τι ωραία ήταν στο χωριό παλιά.. θυμάμαι που πήγαινα με τη γιαγιά μου στο λάκκο να πετάξουμε τα σκουπίδια. Ή στο άλλο χωριό που περνούσε ένα φορτηγό από τους δρόμους, του έκανες σήμα να περιμένει κι έφερνες τις σακούλες. Τώρα έχουν και τα δύο κάδους.
Υ.Γ.2: Παρακαλώ το Δήμο Αθηναίων να πάρει πιο εξελιγμένα φορτηγά με ηχομόνωση.. :Ρ

3 σχόλια:

  1. δηλώνω ομοιοπαθών πόσα πέρασαν πια... τα έχασα στο μέτρημα... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χεχε.
    Τι μου θύμησες!
    ΧΩΡΙΟ: Τη θεία Πηνελόπη να καίει τα σκουπίδια στο χτιστό φούρνο της αυλής (κατά τα άλλα γινόταν η απόλυτη ανακύκλωση)

    ΠΟΛΗ: Τη γειτόνισσα από τον τρίτο όροφο να παίζει μπάσκετ με τα σκουπίδια από το μπαλκόνι. Γαμώτο,ήταν πολύ άστοχη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή