Τρίτη, Δεκεμβρίου 07, 2004

future athens

Ο λόγος για την έκθεση* του εικαστικού Δημήτρη Τσουμπλέκα, φωτογραφίες από την οποία είδα στο ΒΗΜΑgazino.
Σε μία από αυτές έχει μετατρέψει την πλατεία Ομόνοιας σε παραλία και το μεταφορικό μέσο, τι άλλο?,καραβάκια, πλοία, γιοτ ή.. κολύμπι (αν και υπάρχει ακόμα και το μετρό, το οποίο παρεμπιπτόντως δε φαίνεται να έχει πλημμυρίσει) :) Θα μπορούμε λοιπόν να κάνουμε καταδύσεις στην Αθήνα.
Σε κάποιο άλλο σημείο της πόλης τα σπίτια θα είναι πολύχρωμα (ό,τι χρώμα θες για τον κάθε όροφο), τη θέση των ψιλόλιγνων κολώνων που φωτίζουν τις λεωφόρους θα πάρουν τα ξύλινα αμπαζούρ, στο θέατρο του Λυκαβηττού θα τοποθετηθεί ένας μπλε θόλος -πράγμα ίσως όχι τόσο θετικό για όσους βλέπουν τη συναυλία στην "ολότητά" της. :)
Πώς πηγαίνατε στο Θησείο? Με τον ηλεκτρικό?..Τι θα λέγατε για μια βόλτα με ποταμόπλοιο?Ωραίο μου ακούγεται!.. και μου φαίνεται!



*Θα εγκαινιαστεί την Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, για όσους ενδιαφέρονται, στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα (Αρματωλών και Κλεφτών 48)

1 σχόλιο:

  1. Άψογο μου φαίνεται ως ιδέα.
    Εμείς, εδώ στα νου που, έχουμε ήδη την υποδομή για τη μετατροπή. Απλά αντί να περιμένουμε να βρέξει, θα φέρουμε μόνοι μας το νερό που χρειάζεται.

    Άσε που έχω καιρό να πάρω καράβι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή