Παρασκευή, Δεκεμβρίου 24, 2004

"Νότες"

Δώσαμε ραντεβού με την art στην Ομόνοια για να πάμε σ' ένα ρεμπετάδικο στα Εξάρχεια, όπου θα μας κερνούσε η Ν. Αφού βγήκαμε σε διαφορετικές εξόδους, μόλις με βλέπει μου λέει Που είναι το δώρο? Το είχα ξεχάσει... είπαμε να γυρίζαμε πίσω..αλλά θα της το δώσουμε άλλη μέρα!
Περνάμε την Πανεπιστημίου κι ακούω ένα "Σόφη!" -ήταν η sister. Κοιτάζω στα αυτοκίνητα .. βλέπω μετά το μολυβί μας, τις πινακίδες και να τηνα-στην πρώτη σειρά, δίπλα από ένα παλιό, γλυκούλι mini couper(θα το χάζευες φαντάζομαι Κική)! Χαχα!Γελάμε, δε λέμε και κάτι ιδιαίτερο, γιατί ο Γρηγόρης έγινε Σταμάτης.

Ανεβήκαμε στο μαγαζί...χορέψαμε, ήπιαμε, σηκώθηκα στο Φεύγοντας, είπαν δυο φορές το "Να ζήσεις... και χρόνια πολλά.." για τις Βάσω και Κατερίνα από τις δίπλα παρέες -όχι ότι ήμαστε και πολλοί περισσότεροι- τα φυστίκια είχαν γίνει υπτάμενα... Ωραία!Πέρασε η ώρα, πήρα ταξί, έπαιζε το cd του Νίνο :) (! περίμενα να ακούσω κανένα σταθμό βλ.106,7)
Το πρωί λένε τα παιδάκια τα κάλαντα!! Τα άτιμα, από νωρίς στο πόδι είναι.Για να δούμε, θα προλάβω να ακούσω κανένα τους?(όσο και να χτυπάνε τα τριγωνάκια, δε νομίζω να με ξυπνήσουν πριν τις 12)
"Καλήν εσπέραν άρχοντες.."

4 σχόλια:

  1. Θεία,θεία να τα πούμε??Κι αν τα πούμε....πόσα δίνεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/12/04, 4:31 π.μ.

    από δύο μελομακάρονα καλά είναι? Σήμερα τα φτιάξαμε, γιαμ, γιαμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η θεία είναι σσσκκρουτζζ :-P Δε ξηγιέσαι ωραία ρε θεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή