Κυριακή, Μαρτίου 11, 2007

...μουσικές λέξεις


Η αλήθεια είναι πως για να φτιάξω ένα σενάριο συνδυάζοντας πέντε λέξεις θα χρειαζόμουν μάλλον αρκετό χρόνο, μέχρι να φτάσω στο σημείο να μου αρέσει το αποτέλεσμα.. Γι αυτό έχω μια άλλη ιδέα. Πριν λίγα χρόνια καθώς άκουγα ένα cd που είχα γράψει τότε, άρχισα να γράφω κάτι, κλέβοντας τους στίχους από τα τραγούδια..
Τουλάχιστον είμαι κατά το 1/5 μέσα καθώς περιέχει τη μία λέξη ηω-λιθικέ :)
Καθώς το διαβάζετε μπορεί να μπερδεύεται η μία μελωδία με την άλλη στο μυαλό σας...


Στη ρωγμή του χρόνου το όνειρό μου έκανε να φύγει κι όμως έμεινε γιατί κάτι έκρυβε μέσα του. Πάει καιρός, έφυγε ο Αύγουστος, δε σ' έχω ξεχάσει κι αναρωτιέμαι τι να φταίει που ονειρεύομαι στον ξύπνιο. Πες μου αν άλλη αγαπάς, πες μου αν σε χάνω, εγώ θα γράψω ένα στιχάκι παραπάνω και ας μην είμαι ποιητής, εγώ θα γράφω, θα βγω στους δρόμους και δεν ξέρω που θα φτάσω. Ψάχνοντας γη και ουρανό ελπίζω κάπου να σε βρω, μόνο για λίγο να σε δω, ν' ακούσω τη σκιά σου και να 'ρθω πιο κοντά σου.. μαγεμένη απ' τον έρωτα που όλο έρχεται και φεύγει, θέλει κι επιμένει μα στο τέλος μόνος μένει.
...Ένα βράδυ Σαββάτου το σκοτάδι έγινε μέρα' πες μου πως το 'κανες αυτό, μ' είχες βρει και με κρατούσες κι είχα κάτι να σου πω... Μα δεν πρόλαβα γιατί μέσα σ' όνειρο σ' είδα κι αυτή τη φορά, στο μπαλκόνι μου είχες ανέβει κρυφά... κι όμως όλα ψεύτικα.
Και τότε ένα παράπονο με παίρνει για την κούφια μου αλήθεια τη μισή. Έκλεισες το φως και πήγες έγινες αόρατος, νέφος που το πήρε ο αέρας πέρ' από το Βόσπορο... Τα βεγγαλικά σου μάτια ένα ολοκαύτωμα και η μοναξιά να πέφτει σα βροχή στο πάτωμα.
Αυτό το έργο ήταν παιχνίδι φαντασίας... συλλογιέμαι απόψε σιωπηλή.

29/9/2003


Αυτό που θα μπορούσα τώρα να προτείνω είναι να πάρει όποιος θέλει ένα cd/μια κασέτα του και να φτιάξει μια ιστορία. Προσκαλώ οποιονδήποτε διαβάσει αυτό το ποστ.
Επίσης θα μπορούσε να τεθεί και σαν γρίφος "Βρείτε τα τραγούδια!" :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου