Κυριακή, Οκτωβρίου 01, 2006

Keep on rockin' in the free world!


Σήκωσε την μπύρα και διαβάζοντας μάς είπε "Κάνω πρόποση στο ότι επιτέλους φτάσαμε στην Αθήνα! Τώρα μπορούμε.. μπορούμε να αποσυρθού(με)." κι ήπιε μια γουλιά.

Αχ, Eddie, Eddie!



Δεν είναι δικιά μου αυτή, από το ten club



Η μόνη βλακεία (&*#*$^@) ήταν ότι είχαμε ξεχάσει να περάσουμε τις προηγούμενες φωτογραφίες στο pc και δε γινόταν κ να τις σβήσουμε όλες γιατί ήταν από την ορκομωσία της κολλητής της sis. Οπότε ανά φάσεις σβήναμε κι από κάτι για να κάνουμε χώρο, έστω για τα πιο αγαπημένα..Από πού να αρχίσω?
Insignificance!
Jeremy (χμ.. λίγο κουνιέται η εικόνα σ' αυτό. γιατί άραγε:-)? Κάμερες και κινητά φυτρώνουν μπροστά μου,μπορώ να μετρήσω τουλάχιστον 6,7 -τι ωραία εικόνα. Η αλήθεια είναι ότι φάνηκαν πολύ πρακτικές οι ψηφιακές των άλλων' εκεί που έψαχνα χώρο ανάμεσα από τα κεφάλια για να δω, να σου μια ψηφιακή με ζουμάρισμα, χι!)

Black (αισθαντικότατο..)
Rearview mirror (στην αρχή,όχι απλά κουνιέται εδώ.. τα φώτα σχηματίζουν γραμμές και κύκλους :D. Εκτός ότι χοροπηδούσα από μόνη μου, σπρώχνονταν και οι γύρω μας. Είχα διαβάσει σε ένα περιοδικό πως οι Έλληνες το 'χουμε σε ιδιαίτερη εκτίμηση αυτό το τραγούδι,ενώ αλλού όχι σε τέτοιο βαθμό.)
Porch (ε, πιο κοντινό δε γινόταν! Η φάση που ανεβαίνει ο Eddie στη σιδερένια κολώνα και ξαναμπαίνει δυνατά στο κομμάτι με τη συμμετοχή του κοινού. Κάνει και καλά πως πάει να πηδήξει.. και μετά χαμογελάει με το βλέμμα του "τρελού" :) )
Το γουστάρει αυτό που κάνει και φαίνεται! Όπως κι οι υπόλοιποι της μπάντας -βλ.σόλο του Mike McCready, με την κιθάρα στην πλάτη.
Alive (κάποια γεγονότα σου σημαδεύουν τη ζωή)



Κeep on rockin' guys!




Κάποιοι τυχεροί -κυρίως οι μπροστινοί- έφυγαν με αναμνηστικές πένες ενώ άλλος έπιασε το ντέφι. Στο τέλος όμως αυτό που σου έχει μείνει -ακόμα κι αν έχεις γράψει όλη τη συναυλία σε βίντεο- είναι η αίσθηση.. ναι, ήμουν εκεί.. τα συναισθήματα, μια αγκαλιά, μια στιγμή.



ΥΓ: Νice 2meet u, too, ttallou. Ελπίζω να τα ξαναπούμε κάποια στιγμή!

4 σχόλια:

  1. Πω,πω, θα ορκιζόμουν πως έλεγε "People rockin'in the fever" αντί για "Keep on rockin' in the free world"...Πρέπει να βρω επειγόντως το τηλέφωνο του ΩΡΛ μου!

    Λοιπόν, πρέπει να ανταλλάξουμε ταχυδρομικές διευθύνσεις για να ανταλλάξουμε και υλικό!
    Στο Jeremy έδωσαν ρέστα. Και ψηλά από την κερκίδα τα ανοιχτά τσιγάρα έδωσαν μια εξαιρετική εικόνα, σαν αναμμένα κεριά ή τσιγάρα σε ανοιχτό θέατρο ;)

    Τα λέμε, ναι? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/10/06, 5:14 μ.μ.

    Μιας κι είπες για ΩΡΛ, όταν πρωτοάκουγα το rearview mirror (γυμνάσιο κάπου) το ρεφραίν το άκουγα σαν So-fi, So-fi κι υπέθετα ότι θα λέει so feels.. ή κάτι τέτοιο. Μετά έμαθα ότι έλεγε saw things, saw things.., αλλά συνέχιζα να αυτοαποκαλώ τον εαυτό μου! :-) Κάπως έτσι είχα κολλήσει περισσότερο με το τραγούδι (δεν είναι κ λίγο τώρα να σε φωνάζει ολόκληρος Vedder :-D).

    Ναι, πρέπει να ανταλλάξουμε! Μόνο που δεν έχω σε βίντεο το Αlive :(, πρέπει να ταν η φάση που η μνήμη ήταν πλήρης.

    Τα λέμε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. rearview mirror το λατρεύω αυτό το τραγούδι, χαίρομαι που εσύ κατάφερες να πας δυστυχώς για μένα οι δουλειές τις Πάνω Πόλης με κράτησαν πάνω :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/10/06, 2:17 π.μ.

    Κρίμα' πάρε μια γεύση από εδώ
    http://www.youtube.com/profile_videos?user=Freddos
    Απ'ότι βλέπω όμως δεν έχει το RVM.

    Με τέτοια θερμή υποδοχή ίσως και να ξανάρθουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή